Visionær stålarbejde

V-Steel as udfører entreprisearbejder  i stål og smedeentrepriser, vi opererer gerne med komplette løsninger, hvor helheds løsningerne kombineret med sammensætningen af byggematrialerne er en vigtig del af arbejdet.

Helhedsorienterede løsninger

Vore entreprisearbejder kan både være enkeltstående konstruktioner, eller komplexe løsninger, hvor sammenbygning og helhed er en vigtig paremeter.  Vores arbejde er kendetegnet ved en høj grad af finish med vægt på et helhedsindtryk der signalerer håndværksmæssig kvalitet.

Udvikling og projektering

Vi arbejder sammen med kompatente og pålidelige samarbejdspartnere ved alle byggeprojekter. Dette resulterer i flere fordele for bygherre.

V-Steel as forbereder alle faserne i projektet grundigt. En årelang erfaring, en solid teknisk know-how og erfarne planlæggere er deres garanti for optimal løsning.

 Vi projekterer gerne sammen med kunden, både for den bedste løsning, men også som rådgiver på konsulentbasis for bygherre og entrepenører.
 

Målsætning
 Det er vores målsætning at udføre vores arbejde med grundighed, og opgaverne skal løses til kundens forventede kvalitet og tid.

V steel

V-Steel as har en klar målsætning om at være en seriøs samarbejdspartner.

Visionær tænkegang kombineret med vor faglige kundskab, skal være grundstenen i V-Steel as

Søren Vestergaard

Prøv os som din samarbejdspartner